L'outlet de Viladecans obre les portes amb 55 botigues

Els descomptes seran del 30% durant tot l'any i podran arribar al 70% durant les rebaixes
L'outlet obrirà les portes aquest 27 d'octubre | Recreació Outlet Viladecans
 

Viladecans ha inaugurat aquest dimecres el seu outlet i obrirà les portes al seu públic demà 27 d'octubre. El Viladecans The Style Outlets, situat al carrer de la Vila número 90, oferirà descomptes del 30% durant tot l'any i podran arribar fins al 70% durant l'època de rebaixes. El centre comercial comença amb una superfície de 19.800 metres quadrats per llogar, que s'ampliarà fins als 26.500 metres quadrats en la segona fase. El nombre de locals disponibles és de 85 i l'outlet començarà amb 55 d'ells llogats, una xifra que representa el 80% de la superfície comercialitzada. 

 

  

  

 

 

Les marques que podran trobar els clients conformen una oferta molt variada, que inclou des de marques esportives i de complements fins a grans firmes de roba, a més de diversos locals de restauració. Segons la pàgina web Viladecans The Style Outlets, aquestes són les marques establertes, ordenades alfabèticament: 


Adidas/Reebok
Adolfo Domínguez
Alvaro Moreno
Bebé Confort
Bialeti
Biba
Callaghan
Calzedonia
Camper 
Converse
Desigual
Etxart & Panno
Festina
Fifty Factory
Folli Follie 
Forecast
Gant
Garcia Jeans
Gas
Greenvita (El Nacional)
Haribo
Harmont & Blaine 
Hispanitas
Home & Cook
Home Interiors 
Javier Simorra
Jerem
L'Oreal
La Farinella
La Mallorquina
Le Coq Sportif
Lindt

Lion of Porches
Liu Jo Uomo
Mayoral
Mega Sport
Motostore
Mustang
Nanos 
Naulover
Nike
Obey Your Body
Óptica Cottet
Parfois
Pedro Miralles
Primadonna
Primor
Rockport
Salewa 
Salsa
Santa Gloria
Skechers
Suits Inc.
Sunglass Hut
The Body Shop
Trunk & Co
Udon
Underblue

 

Un dels principals objectius dels impulsors és atraure els turistes. D'aquesta manera hi haurà diversos serveis per aquest públic, com ara la devolució immediata d'IVA per aquelles persones que resideixin fora de la Unió Europea. També s'ha pensat a afavorir l'accés d'aquests visitants i, per aquest motiu, hi haurà un servei de busos amb una freqüència diària determinada, que connectarà el centre comercial amb punts cèntrics de la ciutat com són plaça de Catalunya, plaça d'Espanya o Colón. L'outlet també posarà facilitats a les famílies que vagin amb nens, a través de serveis com una zona de jocs infantils o una sala de lactància.

 

El projecte està enfocat al turisme. | Recreació Outlet Viladecans.