Lucía Lapiedra fa un canvi radical en la seva vida i estrena una pel·lícula com a actriu convencional

Miriam Sánchez ha participat un film titulat 'Cosmètica Terror' al costat de la mare d'Alaska i Yola Berrocal, entre d'altres
Imatge del tweet que va esborrar Miriam Sánchez on anunciava el guanyador dels implants. | Cedida.

 

Sembla que Miriam Sánchez ja no vol tenir res a veure amb el seu passat com Lucía Lapiedra. La seva idea de vendre els seus implants mamaris l'ha tornat a convertir en protagonista d'alguns titulars als mitjans de comunicació. I és que després de suportar molts problemes d'esquena, l'actriu va decidir retirar-se les pròtesis i va proposar una subhasta a través de Twitter perquè els seus seguidors lluitessin per ells. Encara que no va tenir massa èxit i finalment no va aconseguir més diners dels que demanava, va aconseguir vendre'ls a un jove que ara els guarda com si d'un tresor es tractessin.

La notícia va fer saltar les alarmes davant la decisió de Miriam, que malgrat que la va prendre per motius de salut, sempre s'havia caracteritzat per la seva imatge exuberant i sorprenia als seus seguidors amb aquest radical canvi de parer. Durant més d'una dècada, la que va ser parella del periodista Pipi Estrada, va saltar a la fama més enllà de la seva especialitat i les seves aparicions en televisió per a programes com 'Crónicas marcianas', 'TNT', 'Hombres y mujeres y viceversa' van ser una constant , arribant fins i tot a convertir-se en la guanyadora de l'edició de 2008 de 'Supervivientes'.

 

Però el canvi no ha quedat aquí i ara la catalana ha tornat a sorprendre donant a conèixer que vol que la valorin com a actriu convencional. Segons 'Outdoor', aquests tres últims anys s'ha dedicat a fer classes de cant i d'interpretació i ja ha fet els seus primers passos com a intèrpret. Peces de microteatre i obres de teatre com 'Love is in the air' són algunes en les què ha participat. A més acaba d'estrenar una pel·lícula anomenada 'Cosmètica Terror' i en la qual, sota les ordres de Fernando Simarro, comparteix protagonisme amb la mare d'Alaska, Amèrica Jova; Malena Gracia, Yola Berrocal i Paco Clavel. Un film que formarà part de la cartellera del Pequeño Cine Estudio de Madrid durant tot el mes de juny.

 

 

Com sembla, Miriam Sánchez ha decidit fermament abandonar per complet aquest món en pro d'una carrera interpretativa més seriosa. «L'han trucat moltes vegades per anar a 'Sálvame' o per comentar el 'Deluxe'. Ella es nega a anar », expliquen a l'esmentat mitjà. Tan enserio s'ho ha pres que fins i tot evita pujar fotos a les xarxes socials al costat de Cristo Vivancos, la seu actual parella, amb la qual resideix eal madrileny districte de Las Tablas. A l'espera de la seva següent oportunitat en la interpretació convencional, la catalana realitza esdeveniments en diferents ciutats espanyoles i té previst passar per Tenerife i Las Palmas.