Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lucía Rivera posa en llenceria i deixa bocabadats tots els seus seguidors d'Instagram

A la filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera li encanta pujar posats a les xarxes socials
Imatge de Lucía Rivera. | Instagram

 

La filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera, Lucía Rivera, ha començat a donar molt a parlar pels seus propis comportaments davant de les càmeres després de la seva última publicació, allunyant-se de ser la «filla de», per anar formant-se un nom propi dins del món de la moda.

  

  

  

compta amb la impresionant quantitat de 38 mil seguidors a Instagram

  

  

  

la jove, deixa enrere l'ona de fred que estem vivint a Espanya per aconseguir pujar la temperatura de tots els seus seguidors.

La jove apareix en llenceria de color vermell molt sensual i acompanya la fotografia amb les següents paraules: «Fa poc vaig pujar algunes fotos del making off per donar-vos un petit avançament, però ara per fi està la campanya de elakokette per passar-te el Nadal sexy».

 

La imatge ha aconseguit un total d'1.554 m'agrada i molts comentaris on els seus seguidors lloen la seva gran bellesa. Provocativa i eròtica, l'hereva dels Rivera demostra la seva gran seguretat abans les càmeres, deixant en evidència la confiança que sent en la seva etapa de dolça primavera.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris