rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Luisa Kremleva mostra els blaus que li va provocar la suposada agressió de Theo Hernández

«Les proves del que vaig patir estan al meu cul», ha explicat la jove
Luisa Kremleva ha mostrat a 'Interviú' els blaus que suposadament va fer-li Theo Hernández. | Interviú

 

Luisa Kremleva, la dona que va denunciar per agressió sexual a Theo Hernández, ha pres la paraula per carregar contra el futbolista i anunciar que seguirà amb la batalla judicial després que el jutge hagi arxivat la causa i el jugador fos absolt. Per explicar la seva posició després de la decisió del jutge, la jove ha intervingut aquest dilluns a 'Espejo Público', on ha aprofitat també per comentar les fotografies publicades per la revista 'Interviú' en què mostra els senyals i blaus del seu cul suposadament provocats per Theo, afirmant que també pateix un petit esquinç en les seves parts íntimes.

«En un moment determinat de la nit, Theo em va demanar d'anar amb ell al cotxe per recollir unes claus, em va dir, i vaig anar-hi sense cap altra pretensió perquè mai m'he embolicat amb ell. Admeto que vaig beure, estàvem de festa i vam beure tots dos. Al cotxe? ... (pausa llarga). Comencem a mantenir relacions sexuals i en un moment donat li vaig dir que s'aturés. Ell seguia, no s'apartava i em va fer mal a les cuixes i al cul. Estic molt nerviosa, no vull seguir recordant. Només diré que les meves parts íntimes estan danyades, surt en el comunicat de lesions», ha explicat la jove.

 

 

 

De fet, Luisa es conformaria si ell li demanés perdó: «Si ell vol acabar amb aquesta guerra que em demani perdó personalment i em digui: 'Luisa, anava molt cec, perdona...'». A més, Luisa afirma que la seva mare ha rebut propostes de l'entorn del futbolista perquè retirés la denúncia a canvi de diners. Ell ho nega. Al principi, la jove russa va penjar les imatges de les lesions a Facebook però després les va retirar. Tot i la decisió del jutge, ella seguirà donant guerra per demostrar la seva veritat: «Ja he posat el plet en mans d'un nou advocat per aportar noves proves i reobrir el cas», ha assegurat.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris