rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Luján Argüelles va deixar el seu exmarit Benjamín de la Fuente a través d'un missatge de WhatsApp

La parella va contreure matrimoni l'any 2009 i el 2012 va acabar la seva relació
Luján Argüelles és presentadora de televisió. | Cuatro

 

La vida de Luján Argüelles va canviar per complet quan la cadena de televisió Cuatro va fitxar la presentadora i programes com 'Quién quiere casarse con mi hijo?' la van convertir en la celestina de la televisió. O això és el que diu Benjamín de la Fuente, exmarit de la presentadora, amb el qual va mantenir una idíl·lica relació fins a la seva separació l'any 2012, moment en què Luján ja feia temps que era la celestina de televisió. Llavors, diu Benjamín, que tot va empitjorar amb el seu gran canvi fins que va arribar el divorci. Ella l'hi va demanar a través d'un missatge de WhatsApp i després de tres mesos de moltes converses, Benjamín va airejar els seus problemes per Twitter explicant tota la seva versió de què va passar, tal com revela 'ABC'.

Cal destacar que mesos abans de la separació, Luján va obrir l'empresa Lubenpi S.L. gràcies a un aval de 30.000 euros aportat pel pare de Benjamín. Era el mes de juny, i la parella estava bé, tant que al setembre van decidir anar de vacances a la seva casa d'Eivissa. En aquest moment, segons relata Benjamín, «al cap de dos dies de tornar, Luján se'n va anar a treballar i, quina és la meva sorpresa quan m'envia un missatge demanant-me que me'n vagi a casa meva. Jo pensava que era una broma, però no va anar així». Durant quatre dies van dormir en habitacions separades. A més, explica que «Ella volia arreglar-ho però em vaig adonar que no era feliç, mai m'hauria d'haver casat».Després d'aquest fet, Benjamín va decidir marxar a casa seva i li va demanar l'aval del seu pare a la presentadora. Ella va convocar una reunió a l'octubre. Allí li demanaven a Benjamín que «renunciés a tot i que signés una clàusula de confidencialitat». Segons explica Benjamín, li correspon la meitat de la casa d'Eivissa i un dels gossos. Després d'aquest malentès, ella li va demanar el divorci mentre que ell li va exigir per Twitter els diners que li havia deixat el seu pare. Després d'aquest mal tràngol, la presentadora va sortir del pas com va poder fins que l'any 2014 es va enamorar de la seva actual parella, Carlos Sánchez Arenas, amb el qual va tenir una filla l'any 2015, Miranda Sánchez Argüelles.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris