rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Álvaro de Marichalar s'ha instal·lat a Barcelona per lluitar contra el procés independentista

«He vingut a Barcelona, ciutat que adoro, per intentar aportar el meu gra de sorra, alguna cosa que tots els qui tenim un compromís social per la llibertat, tenim l'obligació de fer»
Álvaro de Marichalar s'ha instal·lat a Barcelona per lluitar contra el procés independentista. | Cedida

 

El que va ser cunyat de la Infanta Elena, Álvaro de Marichalar, torna a ser polèmica després del seu pas per 'Sálvame Deluxe'. En aquesta ocasió, durant la manifestació unionista del 8-O a Barcelona, Marichalar va aparèixer amb una samarreta —que era la suma de dues samarretes brodades la del Barça i la del Reial Madrid—, pels carrers de Via Laietana. L'acte es va convertir en la seva presentació oficial. Tal com informa 'La Vanguardia', Álvaro de Marichalar s'ha instal·lat a la ciutat comtal i s'ha apoderat de la plaça de Sant Jaume, ha lliurat una carta a la Generalitat i s'ha fotografiat sota l'estàtua del rei Jaume el Conqueridor, de qui és descendent. D'aquesta manera pretén lluitar contra el procés independentista. En la carta diu que, «En ser navarrès, sóc espanyol, per tant, català, canari i gallec. I qui se sent espanyol, se sent europeu. És una cadena molt senzilla». Motivat per la seva passió nacional, argumenta que, «He vingut a Barcelona, ciutat que adoro, per intentar aportar el meu gra de sorra, alguna cosa que tots els qui tenim un compromís social per la llibertat, tenim l'obligació de fer». Des de la seva arribada a la capital catalana no ha parat de treballar: «Demanarem la dimissió de Carles Puigdemont, aquesta comèdia és de vergonyosa. Parlo en plural perquè som un grup de persones no organitzades, som la gent, encara que jo parlo en nom propi». Álvaro va estar fins a altes hores de la matinada parlant i dialogant amb diferents militants de l'ANC i d'Òmnium per poder entendre's: «El que vull és que no manipulin la gent. No m'agraden els dirigents de l'ANC ni d'Òmnium, però no els seus partidaris als quals, insisteixo, no volen que manipulin».

 

Álvaro de Marichalar amb la seva «peculiar» samarreta durant la manifestació del 8-O a Barcelona. | Cedida

 

Aquest és el passat nobiliari d'Álvaro de Marichalar: el seu pare va ser VIII comte de Ripalda i la seva mare, Dama Divisera Hijadalgo de l'Il·lustre Solar de Tejada. Fidel a la Corona espanyola. «La noblesa catalana, basca o castellana es deu al fet que van fer alguna cosa bé en un moment donat de la història. Jo estic molt orgullós de descendir de Jaume I el Conqueridor». Marichalar és descendent directe de Jaume I: «tinc tres arbres genealògics que ho demostren. Això és el que més m'uneix a Catalunya. Quan veig la caterva de gentussa que està pervertint la imatge de la mil·lenària Catalunya és quan em rebel·lo. Estic aquí per honrar Jaume I: tots els que som catalans i els seus descendents, i tenim aquesta arrel mil·lenària, hem de defensar el prestigi nacional i internacional de la nostra Catalunya». Afegeix que Catalunya no és d'Òmnium, de l'ANC ni dels 'perroflautes'. També deixa clar que, «la noblesa està en les persones més enllà del seu títol. És noble el taxista, el forner, qui sigui, i ho és pels seus actes, no per títols».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris