Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lydia Lozano revela el secret darrere la posició de les cadires a 'Sálvame'

Ha assegurat que el seu lloc es deu a l'antiguitat i a les temporades que porta
Imatge del plató de 'Sálvame' | Telecinco

 

Cada tarda a Telecinco els televidents poden veure com s'asseuen els col·laboradors de 'Sálvame' a les mateixes cadires. El que molts desconeixen és que no ho fan de forma aleatòria. Ho fan per un motiu en concret, i s'ha convertit en tota una guerra per escollir la millor posició. Lydia Lozano, per al cabreig dels seus companys, ha parlat per a un altre mitjà i ha desvelat el secret millor guardat. Ha explicat que els col·laboradors volen estar el més a prop possible de Jorge Javier Vázquez, Paz Padilla o Carlota Corredera, tot un misteri fins ara. Segons ha apuntat 'ESdiario', Lozano es va deixar emportar per l'emoció, i després d'això Kiko Matamoros li va recriminar que des de fa anys no ha portat un bon tema al programa. Per la seva banda, ella li va etzibar que el seu lloc es deu a l'antiguitat, als anys i temporades que porta en el famós i veterà programa de Telecinco.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris