rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Makoke se sincera sobre la seva relació amb Terelu Campos

Kiko Matamoros no perdona que Terelu no recolzés la seva dona
Imatge d'arxiu. | Telecinco

 

L'última entrevista de Terelu Campos a 'Sábado Deluxe' va servir per treure a la llum que la seva relació amb Kiko Matamoros ja no era la mateixa, reconeixent el col·laborador que inconscientment tenia alguna cosa guardada contra la seva companya que no aconseguia perdonar-li. El motiu del ressentiment de Kiko sortia a la llum demostrant que el pas de Makoke pel programa fa ja un any segueix passant factura a 'Sálvame'.

Makoke va acudir a 'Sálvame' com a col·laboradora per substituir al seu marit, convertint-se en l'objectiu de la diana i el seu pas en un autèntic calvari per culpa del seu enfrontament amb Mila Ximénez i alguns companys del programa que no li perdonaven que influís en el seu marit. No obstant això Makoke comptava amb una amiga dins del plató. A Terelu i la dona de Kiko els uneix una estreta relació des de fa anys, però Matamoros considera que la filla de María Teresa Campos no va estar a l'altura a l'hora de defensar a la seva amiga optant per no posicionar-se entre ella i Mila.

 

Makoke per celebrar el seu aniversari de noces amb Kiko ha concedit una entrevista a la revista 'Lecturas' en la qual aprofita per aclarir la seva relació amb Terelu: «No estic d'acord amb Kiko, hem discutit per això. No em sembla bé que li tiri en cara això i que es porti malament amb Terelu em molesta» confessava la model. Makoke confessa que va ser ella mateixa la que va demanar a Terelu que no la defensés: «Perquè sé el cost que té i no volia que sortís perjudicada» no obstant això afegeix: «Sí que m'hagués agradat que em digués 'no et preocupis, et cuidaré'» reconeixent així que aquesta no va estar a l'altura al seu moment més difícil. Sobre la seva relació durant el programa fora de càmeres afegeix: «Es va formar un ambient molt tibant i són els seus companys» justificant així que aquesta no estigués al seu costat, no obstant això assegura que no la molesta la relació de Terelu amb Mila perquè no són íntimes amigues i es trobava «entre l'espasa i la paret».