Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La mallorquina Eli Tulián, candidata a Miss Univers 2017

Després de guanyar Miss Espanya, es posiciona com a candidata per a la propera Miss Univers.

 

 

  

Eli Tulián, de Palma de Mallorca, serà la sensacional model espanyola encarregada de representar-nos en el certamen de Miss Món. Després convertir-se en la guanyadora de Miss Espanya, Tulián escala al concurs de bellesa internacional més important del món. La model va haver de competir amb altres 51 aspirants per a alçar-se com la guanyadora, en un renyit concurs de 7 dies en què havien de lluir-se en 7 categories diferents: multimèdia, esport, vestit regional, vestit de bany, top model, talent i projecte social. Gràcies a les seves habilitats i a la seva increïble bellesa, Tulián va deixar impressionats a tots. Sobre Tulián, 'Ok Diari' destaca la seva joventut, 21 anys, i la seva vocació artística, l'art dramàtic, a més de la seva increïble alçada d'1,80. Gràcies a aquests trets, la model ha enlluernat al públic i al jurat, demostrant un gran estil, talent i una bellesa delicada i captivadora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris