rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Malú i Gonzalo Miró trenquen la seva relació després de tres anys de relacio

Una història d'amor que sempre han mantingut en la més estricta intimitat
Malú i Gonzalo Miró | Cedida

 

Malú es troba en un dels seus millors moments professionals després del llançament del seu últim single «Invisible», del que acaba d'estrenar el seu nou videoclip. Malgrat això, sembla que en l'àmbit sentimental a l'artista no li va tan bé. Segons anuncia la portada de la revista 'Corazón TVE', la cantant i el presentador Gonzalo Miró han trencat la seva relació, encara que de moment es desconeixen els motius. Malú i Gonzalo van començar la relació fa tres anys, però des d'un principi l'han mantingut en la més estricta intimitat. Tots dos han hagut de fer front en més d'una ocasió als rumors de ruptura, però sembla que en aquesta ocasió ja és una realitat.  Segons 'Chance', l'exparella es manté en silenci i completament centrats en els seus projectes professionals.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris