rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mango versiona un abric de 1.390 euros que ja s'està esgotant

De pèl, tant el model de luxe com la seva versió 'low-cost' es caracteritza per tenir grans solapes i les mànigues a contrast
L'abric 'Febbe Flowe' de Saks Potts el preu del qual és de més de 1.390 euros | saks potts

 

La febre dels abrics ha inundat totes les marques de moda espanyoles i 'low-cost' i cada vegada més estan arriscant per llançar al mercat la peça més viral del moment, capaç de captar la mirada de 'it-girls', expertes de moda i fins i tot famoses. 

 

A més, els directors creatius no dubten a inspirar-se o copiar literalment una proposta de les grans marques del luxe, sobretot si aquesta capta al 100% la tendència del moment.

 

Això és just el que ha succeït a Mango. No només ofereixen llargs abrics tipus americana i gavardina en diferents colors, materials i estils, sinó que han fet que l'abric de pèl sigui l'imprescindible d'aquesta temporada tardor-hivern. Per això, no és casualitat que Mango s'hagi basat en un gran disseny per crear un abric de pèl  completament diferent del que s'havia vist fins al moment en les tendes de la marca espanyola.

 

Inspiració de luxe
 

Mango ha vist en el model 'Febbe Flower' de la signatura Saks Potts un nou èxit de vendes. De pèl, tant el model de luxe com la seva versió 'low-cost' es caracteritza per tenir grans solapes i les mànigues a contrast, en dos colors completament diferents que li aporten aquesta originalitat. I igual que Saks Potts, Mango també ha dissenyat dues versions en diferents colors d'aquest abric.

 

La gran diferència, com no podia ser d'una altra forma es plasma en el preu. Mentre que l'exclusiu disseny de Saks Potts està disponible a partir de 1.390 euros a la pàgina web de compra 'online' de moda de luxe Farfetch, a Mango es ven per 69,99 euros. Actualment, a la pàgina web de la marca espanyola ja s'ha esgotat la talla M-L del model en tons groc, marró i blau elèctric.

 

Abric de pèl amb contrast de Mango, per 69,99 euros| mango

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris