rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Manifestants unionistes boicotegen un acte a favor dels presos polítics a Terrassa

Portaven banderes on es podia llegir «En España no hay presos políticos, que no os engañen»

 

Un grup de persones a favor de la unitat d'Espanya van intentar boicotejar un acte a favor dels presos polítics que es va celebrar la tarda d'aquest dissabte, 28 d'abril, a la ciutat de Terrassa. L'Assemblea Nacional Catalana de Terrassa havia organitzat un acte per reclamar la llibertat dels líders socials i polítics empresonats per l'1-O, i al lloc s'hi van reunir uns 200 ciutadans que van participar en les diferents activitats.

 

En un moment donat, una quinzena de persones contràries a la independència, amb banderes d'Espanya i de Tabàrnia van irrompre enmig de l'acte per reclamar la unitat d'Espanya. Els manifestants van saltar un mur de pedra fins a arribar a la plaça on s'estava duent a terme l'acte. Dos dels manifestants van aixecar un llençol blanc on es podia llegir «En España no hay presos políticos, que no os engañen», mentre que també van mostrar una bandera espanyola amb la silueta del Quixot i de Sancho Panza dibuixada. 

 

 

 

La Guàrdia Urbana va intervenir

La tensió entre els dos bàndols va escalar ràpidament, i els crits de «Viva España» i «Llibertat» es barrejaven entre ells. Alguns dels càntics que corejaven els manifestants que van irrompre en l'acte eren «España unida jamás será vencida» i «No nos engañan, Cataluña es España». Mentre els manifestants unionistes cridaven «Golpistas a prisión», els concentrats independentistes aixecaven les mans cridant «Som gent de pau» i «Llibertat». Mentrestant, la speaker de l'acte denunciava en veu alta pel micròfon que «Catalunya té tot el dret de ser com ella vulgui» i reafirmava que «Sí, hi ha presos polítics». 

 

Per tranquil·litzar la situació va haver d'intervenir la Guàrdia Urbana del municipi, que va separar els dos grups i va evitar que la situació empitjorés. Finalment, la quinzena de manifestants va acabar marxant del lloc entre els aplaudiments de les 200 persones que reclamaven la llibertat pels presos polítics. 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris