rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La mansió que Puigdemont volia llogar a Waterloo tenia 500 metres quadrats i costava 4.400 euros mensuals

El lloguer ha generat tanta controvèrsia que la premsa belga hauria frustrat l'arrendament
La casa que Puigdemont volia llogar a Waterloo | Telecinco

 

Seqüència inesperada de males notícies per a Carles Puigdemont. Després de l’ajornament del ple del Parlament que l’havia d’investir president i de la notícia que el Tribunal Suprem podria inhabilitar-lo al llarg de les pròximes setmanes, l’expresident de la Generalitat s’hauria vist a l’ull de l’huracà amb la seva darrera polèmica.

 

La mansió que Carles Puigdemont volia llogar ha causat un enorme rebombori entre la premsa espanyola i belga. De fet, en aquest context, el diari belga ‘L’Echo’ es feia ressò de la notícia del lloguer i el periodista que publicava la informació hauria rebut una trucada de la immobiliària queixant-se que el ressò de la notícia ha fet que Puigdemont es repensi el lloguer.

Com era la mansió?

Aquesta és una de les grans incògnites, i més, després que s’hagi fet públic que Puigdemont s’ho estaria repensant. De fet, la mansió esmentada, segons reporta ‘Rac1’ estava equipada amb els millors serveis per a la convivència del gironí.

 

La cuina de la casa que Puigdemont volia llogar | Telecinco

 

 

La casa, el contracte de la qual va firmar Josep Maria Matamala, tenia un preu de 4.400 euros al mes i estava situada al municipi de Waterloo, a només 20 quilòmetre de Brussel·les.

 

Doncs bé, segons reporta el diari belga ‘L’Echo’ —amb una informació per la qual el periodista que va rebre la informació va ser telefonat per la immobiliària— la mansió tenia les següents característiques: 500 metres quadrats, al carrer de l’Avocat, amb sis habitacions, tres banys, una terrassa de 100 metres quadrats i un jardí de la mateixa grandària. Telecinco, de fet, n'ha publicat diverses imatges. 

 

El menjador de la mansió | Telecinco

 

 

Els 4.400 euros de la discòrdia

Puigdemont ho tenia clar fins al darrer gir dels esdeveniments. El fet que Bèlgica es fes ressò de la noticia sobre el seu nou inquilí, aquest va trucar a la immobiliària perquè aturessin el procés d’arrendament.

 

L'habitació principal de l'habitatge de Waterloo | Telecinco

 

 

Ara, doncs, Puigdemont haurà de decidir si assumir les conseqüències i les crítiques per llogar la casa. Per contra, l’expresident pot fer marxa enrere i buscar un habitatge un pel més assequible.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris