rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Manu Carreño confon l'actriu Belén Rueda amb Belén Esteban

Les xarxes socials es van adonar inmediatament del seu error i no han dubtat a criticar i bromejar amb la col·laboradora i la nova pel·lícula de l'actriu espanyola
Manu Carreño i Belén Esteban a una imatge d'arxiu | Cedida

 

El comentarista esportiu Manu Carreño va cometre el passat dijous un greu error en confondre dues persones molt conegudes a Espanya però per motius ben diferents. Durant el partit entre el València i el FC Barcelona, de la volta de les semifinals de la Copa del Rei, Carreño va voler animar a tota l'audiència a anar a veure l'última pel·lícula produïda per Mediaset Espanya, ‘El Cuaderno de Sara’. Fins aquí tot normal. 

El greu error de Manu Carreño

El problema va venir a partir del que va dir en aquest comentari, no tant per les seves paraules respecte de la pel·lícula de la que parlava sinó per una gran confusió a l'hora de dir qui és l'actriu protagonista. Una error que sembla que les xarxes no perdonen, i li recordaran durant molt de temps.

I és que Manu, en comptes de nomenar Belén Rueda com a actriu protagonista de 'El Cuaderno de Sara', el que va dir va ser que comptava amb la participació d'«una espectacular Belén Esteban». Evidentment, els seus companys van adonar-se de l'error que acabava de fer i van començar a riure. També el van corregir dient-li que concretament era Belén Rueda i no la col·laboradora de 'Sálvame', qui actuava al film.

 

Les xarxes socials s'omplen d'humor

Com no podia ser d'una altra manera, l'error del comentarista esportiu també va ser percebut per molts teleespectadors, que no van trigar a comentar i criticar les seves paraules a les xarxes socials. Per exemple, s'han fet diverses bromes amb el cartell promocional de la pel·lícula, col·locant a Esteban com la protagonista.