Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Manuela Carmena i Cristina Cifuentes s'animen a parlar de sexe a Telemadrid

La presidenta de la Comunitat i l'alcaldessa han estat convidades per Lorena Berdún a participar en el seu programa sobre sexe

 

La cadena autonòmica Telemadrid ja ha presentat la seva nova temporada i ho ha fet en un esdeveniment al qual van acudir, entre altres, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, i l'alcaldessa de la ciutat, Manuela Carmena. Durant el mateix, les dues polítiques van protagonitzar un divertit moment al costat de Lorena Berdún, la coneguda sexóloga, que les va reptar a participar com convidades del seu nou programa de sexe. «No és el mateix tenir una xerrada de noies que fer-ho davant de milers de persones a la televisió», responia alguna cosa tímida Cifuentes malgrat la insistència de Berdún. «Però, Cristina, només parlarem d'homes... no em diguis que no és un gran tema!», li va contestar la sexòloga. Intentant alliberar-se de la situació, la presidenta de la Comunitat finalment va dir: «Ja veurem, primer que vagi l'Alcaldessa». Manuela, no obstant això, no ho va pensar dues vegades i no va trigar a respondre: «Per descomptat que hi vaig. Però després ha d'anar la Presidenta».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris