rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Manuela Velasco denuncia a través d'Instagram haver estat agredida per alguns taxistes en vaga

L'actriu ha relatat que li han llançat ous i objectes contra el cotxe de la productora en el qual viatjava, a més de diversos insults com «vés-te'n a menjar polles a Antena 3 pessetera»

 

La coneguda actriu Manuela Velasco ha publicat en el seu compte d'Instagram una fotografia d'ella en un taxi durant l'enregistrament d'una de les seves sèries. Al costat d'aquesta imatge, l'actriu ha volgut denunciar una «agressió física i verbal» d'un grup de taxistes en vaga.

 

Manuela ha explicat a l'Instagram que els fets s'han produït quan el cotxe de la productora amb la qual treballa des de fa quatre anys l'ha deixat a la seva casa.

«Un grup de taxistes m'ha agredit físicament i verbalment, sense preguntar primer. Concretament m'han dit, entre altres coses i insults: 'Menja polles. Vés-te'n a menjar polles a Antena 3. Pessetera. Ja ens encarregarem que ningú et vegi a la tele», ha relatat l'actriu.

 

Manuela ha continuat explicant que «a més han colpejat el cotxe del meu company i ens han tirat ous i objectes. De les perles  masclistes parlem un altre dia».

 

Finalment, l'actriu ha lamentat l'ocorregut, ja que assegura que «porto tota la meva vida sent usuari del servei de taxi de Madrid». «El taxi és el mitjà de transport que més utilitzo. No tinc Uber ni Cabify» ha assegurat Manuela per resoldre el tema.

 

La imatge publicada per l'actriu ha aconseguit més de 6.000 'm'agrada' en tan sols una hora i més de 200 comentaris, on donen suport a Velasco i rebutgen fortament aquestes accions durant les vagues.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris