Marc Márquez va intentar seduir una tronista de Mujeres y Hombres y Viceversa

La seva actual xicota és la model Sara Sampaio
Samira Salomé, ex tronista de MYHYV. | Youtube

 

Ser-hi a dalt de tot, encara que sigui en l'àmbit de l'esport, et col·loca automàticament en l'ull de l'huracà mediàtic. Marc Márquez no és una excepció, i molts mitjans volen saber més sobre la seva vida privada, indagant sobre la sexualitat del pilot amb comentaris com «no se li coneix relació alguna» o «és de maneres delicades». No obstant això, amb només 23 anys ja ha conquistat a gairebé tantes dones com títols de motociclisme té. La primera relació sentimental que se li coneix va ser la seva xicota de Cervera, el poble natal de Márquez, encara que com ell mateix confessa «ella em va deixar perquè jo viatjo molt, no paro mai a casa i així era molt difícil mantenir una relació». Ara el pilot de motos es mou en cercles més selectes, i els seus afers solen ser més mediàtics.

Fa prop d'un mes Marc Márquez li va demanar una cita a Samira Salomé, ex tronista de Mujeres y Hombres y Viceversa i ex xicota de dos futbolistes: Marc Bartra i Karim Benzemá. Segons Salomé, el jove va contactar amb ella a través del seu representant, i encara que reconeix que «és molt maco», confessa que no és el seu tipus d'home. Pel que sembla Márquez es va donar per vençut al primer intent, ja que pocs dies després va conèixer a Sara Sampaio, una model portuguesa que va protagonitzar una campanya amb ell per a la marca Gas Jeans. El pilot comentava fa uns mesos que «Ara em dedico a conèixer noies. Estic molt ben acompanyat». Tant és així que a Facebook han creat una nova pàgina anomenada «Jo també vull ser núvia de Márquez» on es pot trobar una llarga llista de candidates.

 

D'aquesta manera Márquez acaba amb els rumors sobre la seva suposada homosexualitat, encara que podria ser que el pilot encara no s'hagi qüestionat aquest aspecte de la seva vida. De moment, amb només 23 anys ja ha assolit grans èxits en el motociclisme, i els seus nombrosos afers no semblen afectar la seva professionalitat en l'esport.

 

Marc Márquez i Sara Sampaio. | Gas Jeans