rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Marcela Topor, esposa de Puigdemont, fitxa per 'La Xarxa'

Marcela Topor és periodista i la seva última feina va ser a 'El Punt Avui'
Topor i Puigdemont, al Parlament de Catalunya | Vanitatis

 

Amb Carles Puigdemont a Brussel·les, Marcela Topor continua al peu del canó. En aquest cas, la romanesa i ex primera dama de Catalunya, és periodista i, com a tal, segueix a la recerca de noves ocupacions per a poder seguir a la petita pantalla.

 

Segons reporta ‘Libertad Digital’, la dona de Carles Puigdemont ha trobat una nova ocupació i serà l’encarregada de dirigir un programa a 'La Xarxa Audiovisual Local' (XAL). Un canal, de fet, remunerat per la Diputació de Barcelona.

‘El Punt Avui’, el preludi de ‘La Xarxa’

Topor, periodista de professió i fins ara contractada per ‘El Punt Avui’, va perdre la seva feina quan el grup de comunicació que integra el diari criat a Girona, va presentar un ERE que va afectar la meitat de la seva plantilla.

 

Tot i això, la dona de Puigdemont ja s’hauria pogut cobrir les espatlles i no es desenganxarà de la petita pantalla gràcies a la seva recent incorporació al mitjà de la Diputació de Barcelona.

 

Un mitjà que, segons reporta ‘El Español’, va rebre un total de 23 milions d’euros en subvencions públiques l’any 2016. A part, el nou director de Marcela Topor serà Francesc Penas, conseller delegat de la televisió esmentada i persona de confiança de l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

 

Marcela Topor, dona de Carles Puigdemont | GTRES

 

L’antiga tasca de Topor

La dona de l'expresident es troba presentava un programa dins de la televisió de ‘El Punt Avui’, de la plataforma ‘HERMES’. Amb el nom de 'Catalan connections with Marcela Topor', la periodista liderava un conjunt d'entrevistes informatives en anglès.

 

El programa, de fet, servia per conèixer la perspectiva d'aquells qui resideixen a Catalunya, vinguts de l'estranger, per tal d'informar com és viure i treballar lluny en aquestes terres.

 

La relació entre Marcela Topor i 'El Punt Avui' ha estat ‘intensa’. De fet, la periodista va coincidir en l'etapa on Carles Puigdemont es va convertir en cap de redacció del diari, després que ambdós fundessin el 'Catalonia Today', el qual es va distribuir de manera conjunta amb el rotatiu del grup 'Hermes'.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris