rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La mare de Carles Puigdemont assegura que el seu fill no li truca

Un mitjà francès ha viatjat fins a Amer, a Girona, on resideix la família de l'expresident, i ha pogut conèixer que opinen els seus familiars de la seva estada a Bèlgica
Imatge d'arxiu de Carles Puigdemont | Catalunya Diari 

 

La mare del president cessat de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha realitzat unes declaracions al seminari francès 'Le Journal du Dimanche' on ha assegurat que fa temps que no parla amb el seu fill i que des que està a Brussel·les, no li truca. Un reporter del mitjà francès es va traslladar fins al municipi d'Amer, a Girona, la localitat natal de Puigdemont, per parlar amb els familiars.

 

Actualment els pares de Puigdemont tenen una pastisseria familiar, on la mare del candidat de Junts X Catalunya, Núria Casamajó, va assegurar: «No em truca. Però no importa. És perquè està 'fent coses'». Aquestes van ser les paraules de la mare de Puigdemont que reflecteixen la situació que viuen els familiars de la figura política catalana.

Marcela Topor, la dona de Carles Puigdemont | Catalunya Diari 

 

Però 'Le Journal du Dimanche' no només va parlar amb Núria, la seva mare, sinó que va anar a buscar la dona de president cessat, Marcela Topor. Ella va explicar que les condicions del seu marit a Bèlgica «són dures»: «És difícil per a ell, no coneix a molta gent allà. Però segueix fort i positiu», explica Topor.

 

Així mateix, la germana de Carles Puigdemont, caixera de la pastisseria familiar, no va voler donar detalls de la seva situació, però sí que va explicar que al seu establiment s'acosta «molta gent per mostrar el seu suport» a l'expresident de la Generalitat, cessat en el seu càrrec per l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola.

Més familiars dels polítics independentistes expliquen la seva experiència 

Els familiars de Carles Puigdemont no són els únics que estan patint les conseqüències del programa de Junts pel Sí. En moltes ocasions els fills d'algun dels consellers empresonats, com el fill de Meritxell Borràs, han explicat el dolor que suposa tenir als polítics catalans lluny de les seves llars. Fins i tot, el fill de quatre anys d'Oriol Junqueras ha donat la seva opinió sobre el que ha passat després que el seu pare fos empresonat. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris