Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La mare de Rafa Márquez s'amaga després de ser relacionada amb un important narcotraficant

El futbolista també està sent investigat
Imatge de Rafa Márquez i la seva mare. | Cedida

 

El passat més d'agost saltava als mitjans la notícia que Rafa Márquez, exjugador del Barça, estava sent investigat per estar relacionat amb un important narcotraficant anomenat Raúl Flores Hernández, de l'organització 'Los Flores'. Ara, però, s'ha destapat que ell no és l'únic membre de la seva família investigat. La seva mare, Rosa Alicia Álvarez Piñones, també està suposadament involucrada.

Segons informa 'Chance', la mare del futbolista i Flores Hernàndez van adquirir 7,58 hectàrees al municipi de Zapopan, a Jalisco. Segons l'escriptura, el cost del terreny era d'uns 255.000 euros. Dos anys després, el narcotraficant va vendre el 46,7% de la seva part a l'exfutbolista Miguel Zepeda, qui al seu torn l'hi va vendre a la mare de Márquez.

 

Ara la mare de l'exblaugrana es troba «desapareguda» i amagada per evitar haver de fer declaracions. Cal destacar que Álvarez Piñones és diputada federal pel Partit Verd Ecologista de Mèxic.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris