rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

'Mari Carmen y sus muñecos' desmenteix la notícia de la seva mort: «Quina gent més dolenta!»

Les xarxes s'havien fet ressò aquest cap de setmana de la seva falsa mort a Cuenca
La humorista 'Mari Carmen y sus muñecos' | Gtres

 

Aquest diumenge, les xarxes socials es van fer ressò de la suposada mort de la humorista Mari Carmen Martínez-Villaseñor, més coneguda com 'Mari Carmen y sus muñecos'- a un hospital de Conca i arruïnada. Una notícia falsa que la mateixa Mari Carmen ha desmentit, explicant que viu tranquil·lament a la localitat gaditana del Puerto de Santa María al costat de la seva família. «Quina gent més dolenta!», contestava a Beatriz Cortázar en unes declaracions recollides per 'ABC'. «M'ha cridat mitjana Espanya», es queixava.

No obstant això, la humorista ha volgut treure el costat positiu de la desafortunada notícia i, a més d'enviar una fotografia d'aquest cap de setmana, comentava: «Em va genial, m'estan cridant per a gales i moltes entrevistes, els ha sortit el tir... que els donin!». Als seus 74 anys, la veritat és que la ventrílocua feia temps que estava 'desapareguda' després de la seva última aparició en un dels programes de 'Mi casa es la tuya'. Això sumat als rumors que de sobte van començar a circular, van fer que la notícia guanyés en credibilitat. Una broma de mal gust que, afortunadament, s'ha resolt.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris