EN DIRECTE

🌦 🍃 Segueix totes les incidències del temporal de pluja i vent a Catalunya

PREVISIÓ MÉTEO

🌧 Catalunya en alerta: pluges fins la matinada i fort temporal de vent dissabte

URGENT

🚨 Denuncien un intent d'atropellament al tall dels CDR a la Meridiana

María José Campanario haurà d'abandonar l'hospital per assistir a un judici

Possiblement li donin l'alta un dia abans de la cita judicial que té pendent contra un periodista
María José Campanario ha estat ingressada diverses vegades aquest any. | Cedida

 

La dona de Jesulín de Ubrique, María José Campanario, continua ingressada a l'hospital Quirón Sagrado Corazón després que dimecres passat sofrís una crisi de fibromialgia. Segons el portal ‘Look’, encara que no s'ha confirmat, el més probable és que Campanario rebi l'alta mèdica aquest proper dimecres, si els metges ho veuen convenient. Si finalment es realitza en aquesta data, seria una bona notícia per a María José, ja que tal com ella va manifestar, vol assistir al judici que té pendent contra un periodista, per al mateix dijous després de la seva alta hospitalària.

María José Campanario va acudir a urgències de l'hospital per uns forts dolors de cervicals, símptomes de la fibromialgia, a més d'enrampades de cames i fatiga. Ella mateixa ha fet públic per primera vegada el tipus de dolència que sofreix i, a través d'una reportera, ha volgut anunciar que es troba «molt feble». Aquest any ja ha estat quatre vegades ingressada, i segons va desvetllar un metge, Campanario hauria demanat ser ingressada: «El més probable és que hagi estat ella qui, per a la seva comoditat, hagi demanat passar la nit en la clínica». 

 

Encara falta la confirmació de l'hospital perquè la dona de Jesulín sigui donada d'alta, però segons el seu greu historial, és preferible que romangui ingressada el temps necessari, ja que amb cada vegada la preocupació de la família va en augment. Al març del 2016 va haver de ser ingressada per una hèrnia a la regió cervical, i set mesos després el coll ja li va donar problemes.