rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

María José Campanario té informacions que podrien enfonsar Belén Esteban

La dona de Jesulín de Ubrique s'estaria guardant els secrets per revelar-los quan li convingui
María José Campanario té informació que podrien enfonsar a Belén Esteban | Telecinco
 

Després del famós 'belenazo' on Esteban va revelar que María José Campanario la va trucar per veure amb ella d'amagat sense que ningú ho sabés, i que Campanario dies després ho desmentís, al·legant que «havia fet coses que no recorda per culpa de la medicació», Belén Esteban va confessar dissabte passat, 16 de setembre, que «no volia més guerra». La disputa entre aquestes dues dones ha començat després que la de San Blas hagi encetat la polèmica, i sembla que María José Campanario estaria guardant-se més d'una informació per fer-la servir com més li convingui.

 

Segons recull 'Blasting News', Campanario podria posseir informació que podria fer molt mal a Belén Esteban. I és que mentre la de San Blas no deixa de revelar més detalls dels seus problemes amb Campanario, aquesta sembla que encara no ha decidit treure a la llum les informacions que li han anat arribant. La dona de Jesulín de Ubrique sempre ha estat molt atenta a tot el que ha passat des de la ruptura de Belén i Jesulín, ja que coneix tots els embolics i problemes de la seva relació, com detalls de trucades entre Jesulín i la seva exdona, explicats per ell mateix. Tot i això, sembla que la Campanario encara no està disposada a jugar aquesta carta que té preparada, però està decidida a fer-la servir si Belén Esteban contínua punxant. María José Campanario podria trencar el seu silenci i enfonsar a Esteban si aquesta aconsegueix molestar de veritat a la dona de Jesulín.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris