rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

María José Campanario va trucar a Andrea Janerio per parlar de la seva mare

La polèmica s'estén
María José Campanario i Belén Esteban | Catalunyadiari.cat

 

Campanario i Belén, Belén i Campanario, les dues han protagonitzat la gran polèmica d'aquest estiu amb la seva famosa trucada. Quan Campanario estava ingressada en un hospital de salut mental, va trucar a Esteban per dir-li que es volia reunir amb ella. Al cap de poc, Belén va concedir una entrevista a 'Sábado Deluxe' en la qual va explicar el contingut de la trucada, encara que ella assegura que h va maquillar i que no ho va revelar tot. Llavors, totes les crítiques es van centrar en la col·laboradora de 'Sálvame' per exposar una trucada privada de Campanario en el moment més delicat de la seva malaltia, però tot es va dissipar quan ella també ho va explicar en una entrevista a la revista 'Hola!', cobrant per l'exclusiva.

Segons informa Esdiario, la trucada no es va quedar aquí i Campanario també es va posar en contacte amb Andrea Janeiro. María José li va insistir dient que volia quedar amb la seva mare. La jove va conduir la trucada com va poder i l'hi va explicar a la seva mare, demanant-li que no ho fes públic perquè volia seguir mantenint el seu perfil baix. Que Campanario truqués a Andreíta per ficar-la en tot l'assumpte no devia fer massa gràcia a Belén, disposada a posar al seu lloc tothom qui s'acosti a la seva filla.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris