Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

María José Campanario va trucar una segona vegada a Belén Esteban després del polèmic 'Belenazo'

Pel que sembla, ho va fer amb intenció de trobar un punt en comú i aclarir les coses
María José Campanario va trucar una segona vegada a Belén Esteban després del polèmic 'Belenazo' | ¡Hola!

 

La periodista Marisa Martín Blázquez ha revelat a 'El Programa de Ana Rosa' que María José Campanario va tornar a trucar una segona vegada a Belén Esteban: «Li ha trucat després de tot el que ha passat, sembla que amb la finalitat d'explicar-li de bon rotllo el que Belén no va semblar entendre. I volen resoldre això i centrar-se en la recuperació de Campanario». A més, va afegir que Campanario «només es va posar en contacte per veure si arribaven a algun punt en comú respecte a algunes coses» i que, al contrari del que la mateixa odontòloga havia assegurat en la seva entrevista a 'Hola!', en dir que el seu marit va estar al corrent en tot moment, «Jesús no es va assabentar de la trucada fins després, però sí que va imaginar el que podria passar a partir d'aquesta trucada».

D'aquesta manera, sembla quedar revelada la resposta a la intrigant qüestió que Jorge Javier i l'audiència es van quedar sense saber després que aquest li preguntés a la de San Blas si havia tornat a rebre alguna trucada de María José Campanario. Una pregunta que la col·laboradora de 'Sálvame' va preferir no respondre, ja que segons va assegurar, estava cansada de tanta polèmica i que no volia «més guerra». «No diré res més. Si hagués explicat tota la trucada, s'hauria embolicat tres vegades més i no ho faré», declarava rotundament Belén quan els seus companys de 'Sábado Deluxe' li van preguntar si tenia res més a explicar de la seva conversa amb la dona de la seva exparella, Jesulín de Ubrique.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris