Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

María Patiño es fa una intervenció estètica i indigna els seus seguidors

No és el primer retoc que es fa la presentadora de Telecinco
Imatge de la intervenció | Semana

 

Que les estrelles de la televisió passin per la cirurgia estètica està a l'ordre del dia i molts d'ells ho pengen sense miraments a les xarxes socials. María Patiño n'és un exemple. Una de les últimes fotografies que ha publicat la presentadora de Telecinco al seu compte d'Instagram ha indignat els seus seguidors. En la línia de voler ensenyar els detalls de la seva vida s'ha sotmès a un nou tractament de bellesa. La imatge publicada per la clínica, segons assegura la revista 'Setmana', estava acompanyada del següent comentari: «Amb la meva amiga María Patiño en el seu manteniment de coll Hilos + Ellanses + Redensity». Aquesta tècnica consisteix en fils tensors i farciments dèrmics per millorar l'aspecte de la pell del coll.

Els seus seguidors, o més aviat retractors, han criticat que la presentadora es faci tants retocs d'aquest tipus. «Cada dia t'assembles més a la duquessa d'Alba», «Et poses massa àcid i bótox. Ja no ets la mateixa», o «Com et segueixis estirant, la pròxima vegada que riguis et trencaràs», han estat alguns dels comentaris que han deixat a la xarxa. No és la primera vegada que la presentadora es fa algun retoc i fa uns mesos ja va passar pel quiròfan per operar-se els pits.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris