Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

María Patiño s'acomiada de David Alemán a 'Sálvame Deluxe'

Aleman deixa el programa per formar part de l'equip de Telemadrid
María Patiño i David Alemán durant el 'Deluxe' | Telecinco

 

L'última emissió del ‘Deluxe’ ha estat carregada d'intensos moments, molts protagonitzats per Belén Esteban que venia al programa decidida a explicar-ho tot. No obstant això, el moment més emotiu l'han protagonitzat els presentadors David Alemán i María Patiño. En acabar el programa, durant els últims minuts, Patiño va voler dedicar-li unes boniques paraules al seu company, que s'acomiadava per emprendre carrera a l'equip de Telemadrid. Començava dient el següent: «m'han enviat un missatge que deia que 'encara sort que tens a David al teu costat, perquè tu no m'agrades com a presentadora', i la veritat és que la senyora tenia molta raó».

A partir d'aquí, María ha seguit dient: «Gràcies a la teva companyia, m'he sentit molt segura presentant el 'Deluxe’, tens un repte al davant que és brutal». Tots dos han estat col·laborant braç a braç durant tota la temporada estival, la qual cosa ha motivat un gran afecte entre ells. Per aquesta raó, David també ha volgut dedicar-li unes emotives paraules a Patiño. «És molt complicat posar-se en això que és una pinya, però m'ho has posat molt fàcil. M'he divertit molt en aquest programa, i m'he endinsat en un món que no del que no sabia massa. Et coneixia com una bona professional, però he descobert a una gran persona», va sentenciar.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris