rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

María Teresa Campos no aconsegueix triomfar amb la seva tornada a la Telecinco durant el debat de 'Gran Hermano'

Va marxar a l'equador del programa, i les xarxes l'han criticat
Imatge de la col·laboradora en el plató | Telecinco

 

La tornada a la televisió de María Teresa Campos ha estat envoltada de molta polèmica. A finals de la setmana passada es donava a conèixer que la mítica presentadora de la cadena tornava als platós de Mediaset, però d'una manera que ningú esperava, ja que no era amb un nou programa. La notícia que va sorprendre a tots és que es tractava d'una reaparició de segona categoria com a col·laboradora i no com a presentadora d'un espai a la seva mesura i gust, tal com ens té acotumats. Així doncs, Telecinco va decidir fer-la reaparèixer per la porta de darrere, com a col·laboradora de l'estrenat debat de 'GH Revolution'.

La veterana conductora va tenir un discretíssim paper, que l'audiència va notar. I és que, tot i que va ocupar una posició central en el plató, no va tenir una gran rebuda com ells s'esperava. És més, durant el programa va tenir un paper molt insignificant, i va marxar a l'equador del programa, prop de la mitjanit, amb l'excusa que havia d'anar-se'n perquè havia de matinar per viatjar a Màlaga per rebre un premi. Les xarxes també van criticar la matriarca de les Campos, ja que les seves aportacions al programa van ser molt escasses, va parlar molt poc i fins a fins i tot va semblar una mica incòmoda. Si aquesta era la prova de foc que tènia preparada Vasile per a ella, sembla que l'ha suspès. Les crítiques a les xarxes no són una molt mal indici, i és que sembla que la presentadora ho té molt difícil per tornar a la televisió amb un programa propi. 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris