rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

María Teresa Campos tornarà a la televisió com a comentarista de 'Debate Revolution'

El programa s'emetrà el diumenge, 24 de setembre, i estarà presentat per Jordi González
María Teresa Campos s'ha recuperat favorablement de la seva malaltia i tornarà a la televisió | Cedida

 

 

Des que María Teresa Campos va patir un inesperat ictus que la va forçar abandonar el panorama televisiu, s'ha especulat molt sobre quan, on i en quines condicions es produirà la seva tornada. Des de llavors, ha fet diverses petites aparicions, que semblaven ser les definitives, tot i que no ha estat fins que va recollir un important premi per la seva feina que va deixar clar que no tardaria molt a tornar a la petita pantalla. El lloc, però, continuava sent una gran incògnita, fins que ahir mateix va ser revelat. Tal com informa 'Vanitatis', María Teresa Campos tornarà a la televisió com a comentarista estrella del 'Debate Revolution'. El programa s'emetrà el 24 de setembre, i estarà presentat, com ja és habitual, per Jordi González. De fet, va ser el mateix Jordi qui va deixar anar la notícia de l'esperada tornada de la presentadora, assegurant que el programa havia fitxat «a la primera persona que va començar a comentar 'Gran Hermano' a la televisió, en la seva primera edició».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris