URGENT

L'ATM fa marxa enrere i crea per sorpresa la T-Familiar

María Teresa i Bigote ja no dormen sota el mateix sostre

Después de salir de la estación del AVE cada uno siguió su camino
Crisis a la relació de María Teresa i Bigote. | EspañaDiario.es

 

Estem vivint moments d'autèntica tensió entre María Teresa Campos i Bigote Arrocet. El que semblava ser una parella idíl·lica s'està convertint en un dels enamoraments més fràgils que s'han vist. La culpa de tot aquest caos la té Gemma Serrano, una humorista amb la qual Bigote va ser «caçat» en una actitud bastant afectuosa. Malgrat la foto que va provocar el desmai de María Teresa, vam poder veure com la parella posava feliç per a les càmeres a la festa d'un hotel de Màlaga. El Confidencial ha confirmat la situació real de tots dos.

Testimonis de la mateixa festa malaguenya assenyalen que durant la seva estada a l'hotel la parella s'ha distanciat notablement. Tant és així, que ni tan sols van dormir a la mateixa habitació, un símptoma inequívoc de la tibant situació, encara que van arribar junts a l'estació de l'AVE María Zambrano. L'equip de les Campos esperava en aquest moment per rodar un nou episodi del reality, però després de sortir de l'estació cadascun va seguir pel seu camí, ell cap a una habitació d'hotel i ella a la seva casa a Màlaga. Potser properes entregues del programa ens mostraran què està passant de debò entre María Teresa i Bigote.

 

Segons expliquen en els cercles més íntims de Telecinco, la parella porta un temps parlant sobre el tema. Sorpresos per un grup de reporters a Madrid, van refusar fer declaracions i van mantenir alguns gestos d'afecte una mica forçats. María Teresa va murmurar alguna cosa així com «No he vist res». Potser s'estpa mentint a ella mateixa o bé volen amagar que la cosa no va gens bé.