rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

María Zurita, cosina de Felip VI, està embarassada als seus 42 anys

El seu primer fill serà fruit de la inseminació artificial a la qual s'ha sotmès
María Zurita de Borbón. | Cedida

 

La cosina del rei Felip VI, María Zurita, està embarassada del seu primer fill. Als seus 42 anys, la borbona complirà el seu somni de ser mare. El petit serà fruit dels avenços tecnològics en el terreny de la inseminació artificial. Segons revela 'Diez Minutos', la filla de la infanta Margarida assegura que ha estat una decisió molt meditada.

Zurita assegura que fa temps que ho intenta, però que fins a aquesta tardor no ho ha aconseguit. El bebè és molt desitjat per tota la seva família. 

 

Encara que no se sap encara el sexe del petit, es pot dir que aquest es convertirà en el primer nét de la infanta Margarida i Carlos Zurita –els ducs de Sòria—, ja que el fill de la infanta, Alfonso, no té descendència. 

 

Segons comenta en el citat mitjà, María afronta amb tranquil·litat el seu embaràs i el futur treball de mare que li arriba.

Serà una mare soltera

Segons explica 'Informalia'sembla que María serà una mare soltera, ja que es desconeix que tingui alguna parella oficial.  De fet, l'últim d'ells data de l'any 2004 que va anar el diplomàtic, Javier Urbiola. En l'actualitat la cosina del rei Felip viu en un pis a l'exclusiu barri madrileny de Salamanca. De moment, gaudeix d'un bon treball –el qual és producte dels seus ardus estudis i els sis idiomes que parla—.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris