Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mariano Rajoy es posa una armilla de plomes sota el vestit per la cimera europea i les xarxes socials riuen d'ell

El president va acudir a la cimera social europea a Suècia aquest mateix divendres, 17 de novembre
Mariano Rajoy arribant a la cimera social europea | GTres

 

Mariano Rajoy, president del Govern espanyol, va viatjar aquest divendres, 17 de novembre, a la cimera social europea que se celebrava en Göteborg, Suècia. Aquesta és la primera que se celebra en les últimes dues dècades i en ella s'ha parlat sobre ocupació justa i creixement en la Unió Europea.

  

  

Les xarxes socials sempre aconsegueixen trobar el detall curiós o divertit en qualsevol esdeveniment, i en aquest cas, també ha estat així. Els usuaris de Twitter han detectat alguna cosa en la vestimenta de Mariano Rajoy per a l'ocasió que ha provocat la publicació de nombrosos comentaris de mofa.

 

El peculiar look de Mariano RajoyEl president espanyol va arribar, com sempre, amb cotxe oficial i vestint un vestit amb camisa blanca, jaqueta i pantalons negres a ratlles i una corbata vermella. Per sobre de la camisa i sota la jaqueta, Mariano Rajoy va decidir posar-se una armilla de plomes, la qual cosa molts usuaris han arribat a catalogar, en to sarcàstic, com a «nova tendència».

Alguns bromejaven que el president anava ben preparat a la cimera portant «una armilla antibales», per la qual cosa pogués passar, uns altres deien estar «fluixejant» amb el look del president. Alguns li han criticat per vestir d'una forma poc apropiada per a l'ocasió, uns altres no obstant això l'hi prenen més riure i asseguren que d'aquesta forma segur que Rajoy no haurà passat fred a Suècia.

 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris