rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El marit d'Inés Arrimadas li felicita l'aniversari amb una bonica publicació: «Que la vida ens deixi veure'ns fer molts anys més!»

Ha deixat, a més, una tendre foto de tots dos junts
Inés Arrimadas amb el seu marit   | Voz libre

 

La líder de Ciutadans a Catalunya ha complert 37 anys aquest dimarts. Com per tothom, el dia del seu aniversari ha estat especial per a ella, i en part, ha sigut així gràcies al seu marit, Xavier Cima. La parella d'Arrimadas va tenir un bonic detall amb ella a les xarxes socials, i de ben segur que algun altre més en persona del que no ens hem assabentat.

 

No són moltes les imatges que hi ha de la parella als seus respectius comptes d'Instagram, tot i que alguna que altre sí que en podem trobar. El cas és que aquesta era una ocasió especial, l'aniversari de la seva dona, i Xavier ha deixat una bonica imatge dels dos acompanya d'un tendre comentari de felicitació.

La felicitació de Xavier Cima a Inés Arrimadas

 

 

«Que la vida ens deixi veure'ns fer molts anys més! Moltíssimes felicitats!», li dedicava el seu marit a Inés Arrimades a través de les xarxes socials, un gest que sens dubte deu haver agradat molt a la líder del partit d'Albert Rivera a Catalunya.

 

De fet, ella mateixa va voler agrair després, també a les xarxes socials, el dia tan especial que l'havia fet passar el seu marit i moltes altres persones. Ho feia amb una imatge de dos petits pastissos amb dues espelmes formant el número 37, els anys que ha complert.

 

 

Al comentari de la foto hi posava: «Moltíssimes gràcies a totes les persones que m'han felicitat avui. He passat un dia molt feliç envoltada de companys i del meu Xavier Cima». Missatge que posava de manifest que el del seu aniversari va ser un dia molt bonic per Arrimadas.

Una relació discreta

Cal dir que, tot i que és ben conegut que la líder de Ciutadans té parella estable, de fet està casada amb Xavier des del 2016, pocs són els que coneixen al seu marit o saben alguna cosa de la seva relació, i és que tots dos la porten amb prou discreció.

 

Xavier Cima és un independentista declarat contràriament a Inés Arrimades que vol, per sobre de tot, la unitat d'Espanya. «Catalunya no es Espanya», és, per exemple, un dels comentaris que es poden llegir al compte de Twitter de Xavier, això si, de fa anys. Qualsevol podria pensar que una parella així podria trontollar ràpidament, però no ha estat el cas.

 

Imatge de l'enllaç d'Inés Arrimadas i Xavier Cima | Instagram

 

Arrimadas i Cima semblen tenir-ho tot sota control i les seves diferències d'opinions sobre ideologia política no trencaran el seu matrimoni, molt menys ara que Xavier està cada cop més distanciat de la política.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris