rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Marta López ha hagut d'acudir a l'hospital d'urgència després d'un problema de lumbars

L'ex concursant, i actualment col·laboradora de 'Gran Hermano', va passar el matí a l'hospital

 

 

Marta López, col·laboradora de 'Gran Germà' ha publicat al seu compte personal d'Instagram una fotografia a l'hospital, on ha estat tot el matí a causa d'un problema lumbar. La seva imatge anava acompanyada d'un missatge en el qual informava els seus seguidors del contratemps que li havia succeït. «Tant estrès no és bo... que llest és el cos que sap quan t'ha de donar un toc, avui m'he quedat enganxada de les lumbars i no em podia moure així que directa a l'hospital, un xut de no sé què i ja veuràs que aviat pansa!!», publicava Marta. Després d'aquest petit incident segur que l'ex concursant de 'Gran Hermano' es prendrà les coses amb més calma per no tornar a passar pel mateix, com ella mateixa escrivia en Instagram: «cal baixar una mica la intensitat».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris