rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

🔴 Un accident entre 2 vehicles talla l'N-II en sentit nord a la Jonquera

Marta Sánchez parla emocionada del seu himne d'Espanya en un acte de Ciutadans

«Mai abans a la meva carrera tanta gent m'havia donat les gràcies», assegura l'artista
Imatge d'arxiu de Marta Sánchez en un concert. | Cedida

 

 

  

Un dels temes més comentats a principis d'aquest any va ser la nova versió de l'himne espanyol interpretada per la cantant Marta Sánchez. La lletra va agradar a bona part de la societat, mentre que d'altres —entre aquests, el periodista Jordi Évole—, retreien a la cantant que es tractava d'un fals gest de patriotisme.

 

 

I és que mentre la nova versió triomfava a les xarxes socials, alguns l'acusaven de tributar els seus ingressos en un país estranger. Marta Sánchez ja va contestar a aquestes acusacions, declarant el següent a 'El Hormiguero': «Tributo a Espanya d'ençà que vaig començar a cantar».

Marta Sánchez, entre llàgrimes en un acte de C's

Ara bé, la cantant sembla molt orgullosa del seu himne i, per demostrar-ho, l'ha tornat a interpretar en un acte de Ciutadans. Abans, mentre parlava sobre la cançó, s'ha començat a emocionar fins al punt que ha deixat escapar algunes llàgrimes.

Reacció política a l'himne

En el seu moment, moltes personalitats d'arreu del país, incloent-hi persones de la política, van mostrar el seu agraïment a l'artista pel gest patriòtic. Segons va confessar la mateixa cantant en l'entrevista amb Pablo Motos, el ministre de Cultura, Íñigo Méndez de Vigo, la va trucar personalment per felicitar-la.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris