rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un matí complicat per als conductors a l'àrea metropolitana de Barcelona

S'estan produint importants retencions a algunes de les vies més transitades

 

 

Un matí de dimarts complicat per als conductors a l'àrea metropolitana de Barcelona, i és que des de primera hora del matí s'estan produint importants retencions a diferents punts de la xarxa viària. En primer lloc, una de les més afectades aquest dimarts és l'autovia A-2, al seu pas pel municipi de Sant Joan Despí. A causa d'un accident aquest matí, s'han arribat a acumular més de tretze quilòmetres de retenció, i a hores d'ara hi ha uns nou, en sentit Barcelona. 

 

Importants retencions a les rondes de Barcelona

La resta d'afectacions s'estan produint a les rondes de Barcelona, que al matí és habitual que es vegin afectades per la gran quantitat de vehicles que circulen per aquestes vies. A la B-10, en sentit sud, hi ha a hores d'ara un total de nou quilòmetres de retenció, entre els punts quilomètrics 10 i 1, i altres dos quilòmetres en sentit nord. A més, a la B-20 en sentit Nus Llobregat també s'han acumulat a hores d'ara cinc quilòmetres de retencions

 

Al mateix temps, la B-23 a l'altura del municipi de Sant Feliu de Llobregat, i en direcció Barcelona i l'enllaç amb la mateixa autovia A-2, tampoc és fàcil circular amb cotxe. A hores d'ara hi ha més de tres quilòmetres de retenció. Els Mossos d'Esquadra han informat a través del seu perfil de Twitter que es tracta d'un «matí complicat» per al trànsit a l'àrea metropolitana, amb «retencions a diferents vies». La policia ha compartit, a més, la pàgina web on es pot seguir l'estat de trànsit en directe. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris