Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Una incidència al Garraf provoca retards importants a Rodalies

Un matí complicat per als conductors a l'àrea metropolitana de Barcelona

S'estan produint importants retencions a algunes de les vies més transitades

 

 

Un matí de dimarts complicat per als conductors a l'àrea metropolitana de Barcelona, i és que des de primera hora del matí s'estan produint importants retencions a diferents punts de la xarxa viària. En primer lloc, una de les més afectades aquest dimarts és l'autovia A-2, al seu pas pel municipi de Sant Joan Despí. A causa d'un accident aquest matí, s'han arribat a acumular més de tretze quilòmetres de retenció, i a hores d'ara hi ha uns nou, en sentit Barcelona. 

 

Importants retencions a les rondes de Barcelona

La resta d'afectacions s'estan produint a les rondes de Barcelona, que al matí és habitual que es vegin afectades per la gran quantitat de vehicles que circulen per aquestes vies. A la B-10, en sentit sud, hi ha a hores d'ara un total de nou quilòmetres de retenció, entre els punts quilomètrics 10 i 1, i altres dos quilòmetres en sentit nord. A més, a la B-20 en sentit Nus Llobregat també s'han acumulat a hores d'ara cinc quilòmetres de retencions

 

Al mateix temps, la B-23 a l'altura del municipi de Sant Feliu de Llobregat, i en direcció Barcelona i l'enllaç amb la mateixa autovia A-2, tampoc és fàcil circular amb cotxe. A hores d'ara hi ha més de tres quilòmetres de retenció. Els Mossos d'Esquadra han informat a través del seu perfil de Twitter que es tracta d'un «matí complicat» per al trànsit a l'àrea metropolitana, amb «retencions a diferents vies». La policia ha compartit, a més, la pàgina web on es pot seguir l'estat de trànsit en directe.