rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mediaset i els responsables de La Fábrica de la Tele es reparteixen tres milions d'euros

La productora ha fet més de 40 programes en l'última dècada, la majoria orientats cap al món rosa
Col·laboradors de Telecinco a 'Gran Hermano Revolution' | Telecinco

 

Óscar Cornejo i Adrián Madrid s’han convertit en una part molt important de Telecinco, no de forma directa sinó a través de La Fábrica de la Tele, la productora estrella de Mediaset. Ambdós monopolitzen l’espai rosa a la televisió amb una societat que factura uns 27 milions d’euros anualment, una autèntica màquina de fer diners. Són set els programes que els permeten obtenir aquests beneficis: 'Sálvame', 'Sálvame Deluxe', 'Socialité' i 'Cámbiame' per a Telecinco; 'Chester in Love', que s’emet a la Cuatro; 'Cazamariposas, per a Divinity; i 'Convénceme', per a Be Mad. En total són més de 40 programes en l’última dècada, la gran majoria orientats cap al món del cor.

Espais com 'Aquí hay tomate', 'Chester' o 'La Noria', s'han quedat enrere amb xifres d'audiència espectaculars. Fins i tot, han produït documentals, encara que orientats a dues figures mediàtiques com Belén Esteban i Kiko Rivera. No obstant això, aquest èxit no hauria estat possible sense l'inestimable carisma dels presentadors de Telecinco que s'han guanyat l'estima dels espectadors, com és el cas de Jorge Javier Vázquez, Jordi González o Carlota Corredera.

 

Adrián Madrid i Óscar Cornejo, de La fábrica de la Tele. | Vanitatis

 

Les xifres del negoci rosa


La Fábrica de la Tele es divideix de la següent manera: un 30% per a Mediaset, un 35% per a Óscar Cornejo i un altre 35% per a Adrián Madrid, una simbiosi perfecta en què tots guanyen. L'any passat va patir una petita baixada en passar dels 9,1 milions d'euros de patrimoni net als 7,8 milions, un descens causat per «un dividend extraordinari per import de tres milions d'euros amb càrrega a les reserves voluntàries de lliure disposició», segons s'especifica al Registre Mercantil. Tanmateix, els accionistes es van repartir tres milions, un de beneficis i dos més de les reserves voluntàries.

La productora amb més hores de contingut


Es constata que la crònica rosa segueix essent el gran gegant televisiu, la gallina dels ous d'or que no para de renovar-se. Segons recull el diari ‘La Información’, la productora és la principal font de continguts a Espanya, amb un 17,3% de les emissions al nostre país. D'aquesta manera, se situa per davant de Globo Media o Cuarzo Porducciones, que distribueixen contingut per a totes les grans cadenes. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris