rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Melody es reivindica com a «noia fitness»

La nena del 'Baile del gorila' ja té 27 anys

 

Avui en dia, quan molts de nosaltres escoltem el nom de Melody recordem aquella nena que va conquistar les nostres oïdes amb el «Baile del Gorila». Aquella cançó —convertida de la nit al dia amb la cançó de l’estiu— va aconseguir omplir les pistes de ball, gràcies a una sintonia que ja s’ha convertit en un dels clàssics de les tonades estiuenques. 

Per rememorar l’esclat d’aquella cançó, però, hem de traslladar-nos a l’estiu de 2001. Tot i això, 16 anys després, qui aconseguís un doble disc de platí a Espanya i un disc de platí llatí a Amèrica, ja és una dona de ple dret i segueix robant el cor dels seus fans. I és que amb la confiança i seguretat que desprèn tot allò que penja a Instagram demostra clarament, que Melody ja fa temps que va deixar de ser aquella entranyable nena que ens feia ballar amb un somriure a la boca.

 

Actualment, Melody és una de les «ambaixadores fitness» que col·lapsen les xarxes socials, les quals motiven als seus seguidors a seguir els seus passos i cuidar el seu cos. L'andalusa, de 27 anys, no ha deixat la interpretació, ja que tal com mostra en el seu perfil d’Instagram, la cançó ha format i seguirà formant part de la seva vida per molts i molts anys.  

 

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris