rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El meravellós missatge d'amor de Javier Hernanz a Mireia Belmonte amb motiu del seu tercer aniversari

La parella de la nedadora catalana és piragüista i ha participat a tres Jocs Olímpics

 

Diuen que qui s'estima no celebra aniversaris sinó que ho intenta aprofitar cada dia que passen junts. Malgrat tot, tres anys de relació és una bona xifra per —com a mínim— dedicar un parell de paraules que toquin la fibra. Això mateix hauria pensat Javier Hernanz, el jove piragüista que ha robat el cor a Mireia Belmonte. Una declaració d'amor que intenta apagar les poques veus que encara acusen l'atleta de mantenir una relació amb Alba Carrillo com va recollir el portal 'Bekia' ara fa un any. La situació és totalment diferent, i Hernanz ha volgut declarar el seu amor a Belmonte sense cap vegonya: «Gràcies per aquests tres anys de felicitat. Tenir a una dona única al costat, només provoca moments únics». La parella es va conèixer en una gala de la Universitat Catòlica de Murcia (UCAM) on ella va estudiar Publicitat i ell Dret.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris