rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mercadona amplia la seva oferta amb sushi fresc elaborat cada dia

La cadena de supermercats d'en Juan Roig ha posat a la venda aquest producte en alguns supermercats de Madrid i València
Córner de sushi en un Mercadona | Cedida

 

Mercadona arrenca la temporada de tardor trepitjant amb força gràcies a la presentació de nous productes amb els quals busquen adaptar-se a les necessitats de cada client i diversificar la seva oferta. En aquesta línia, després del llançament de dues noves propostes aptes per a vegans - les hamburgueses i els medallons de seitó -, així com de les borses de batata congelada, ara els supermercats de Juan Roig han tornat a sorprendre els seus clients amb una altra aposta: les safates de sushi. Aquest producte, si be ja estava disponible en altres grans cadenes d'alimentació com Carrefour, Caprabo o Alcampo, entre d’altres, s'havia convertit en el gran absent de Mercadona, per la qual cosa el seu llançament ha estat molt aplaudit.

Segons recullen en 'Directo al paladar', les safates de sushi 'lowcost' de Mercadona ja estan disponibles en alguns supermercats de diverses ciutats, com és el cas dels de Madrid i València. Per a la seva posada en venda, la cadena de Juan Roig ha apostat per la col·locació d'un córner dedicat en exclusiva a les seves diferents varietats. Així mateix, expliquen que pel que sembla l'empresa ha decidit posar un temps a prova aquest producte per veure com funciona i a la fi de 2016 van posar en marxa el seu llançament als supermercats de les ciutats esmentades.

 

A diferència d'altres cadenes, Mercadona no disposa - almenys de moment - de llocs d'elaboració integrats en les seves tendes, tot i què, d'altra banda, ofereixen una gran varietat: nigiris, california roll, sashimi, makis, algues i d’altres especialitats. El proveïdor d'aquestes safates és la cadena noruega Leroy SeafoodSpain i es preparen en el mateix dia de la venda. Quant al preu, les safates de sashimi de salmó o tonyina es venen a 4.50 euros i altres més completes arrenquen d'un preu de 9.90 euros. En termes generals, cada peça de sushi ronda els 0.50 cèntims d'euro.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris