CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Whatsapp cau momentàniament

Mercadona assegura que els seus més de 3.000 productors de llet són nacionals, 178 d'aquests de Catalunya

Diverses informacions apuntaven que la companyia obtenia la seva llet de proveïdors francesos i portuguesos
Imatge de productes làctics d'Hacendado | Mercadona

 

Molts rumors apuntaven que els productes làctics de la marca Hacendado, comercialitzada per Mercadona, eren procedents de França o Portugal, però ara la cadena de supermercats ho ha desmentit. Així doncs, Mercadona ha volgut aclarir a tots els seus clients quin és l'origen real de la seva llet.

 

Per fer front a aquests rumors, l'empresa valenciana ha detallat que compta amb 3.126 ramaders, repartits per tota Espanya, dels qui es proveeix per poder vendre la llet als seus clients. La majoria de tots aquests proveïdors són de Galícia, en total 866, seguits pels càntabres i els andalusos, on compta amb 436 i 400 distribuïdors, respectivament. Catalunya aporta 178 ramaders que col·laboren amb Mercadona.

  

  

 

 

Imatge del mapa de productors de llet de Mercadona | Mercadona

Al comunicat emès per Mercadona, també s'informa que tant la companyia com els seus fabricants interproveïdors «ja sigui per la venda de llet Hacendado o per la fabricació de formatges i iogurts de la mateixa marca, es proveeixen de més de 3.000 ramaders de diferents zones productores de llet a Espanya». D'aquesta manera, la cadena de supermercats intenta acabar amb els rumors que havien sorgit.

 

Producte estrella de Mercadona

La llet d'Hacendado és, ara per ara, un dels productes referencia dins del mercat nacional. L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) la va situar entre les millors llets del mercat tenint en compte la relació qualitat-preu del producte. Això va ser l'any 2014, des de llavors s'ha mantingut en un alt nivell, tant de qualitat com de distribució.Amb aquesta informació que ara publica Mercadona vol deixar clar que aposta per una Cadena Agroalimentària Sostenible, i recorda que sempre ha vetllat pel benestar dels seus consumidors, però també dels proveïdors locals. En aquest sentit, va afegir que al 2012 va acceptar pagar l'augment de 2,5 cèntims més per cada litre de llet, un cost que la mateixa empresa va assumir, per tant, aquests diners no van repercutir en el preu final del producte.