rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Mercadona desmenteix que reparteixin targetes de regal de 500 euros i parla d'una estafa

La companyia valenciana ha negat una promoció que es basaria en un cupó regal per valor de 500 euros
Mercadona, en una imatge d'arxiu | Mercadona

 

Mercadona alerta sobre una estafa d'uns cupons regal per valor de 500 euros que, suposadament, estaria repartint la cadena. La firma valenciana, però, ha negat la màxima i ha reiterat també que no té res a veure amb haver «estat votat com el millor supermercat d'Espanya». Quelcom que, de fet, revelaven els cupons que explicaven ser «una targeta de regal de Mercadona per valor de 500 euros».

 

A través d'una publicació a Facebook, Mercadona ha exposat una estafa que explicava: «Volem recompensar als nostres millors clients. Ens complau anunciar que vostè ha estat seleccionat com un dels trenta clients que rebran un regal especial de la nostra part».

 

La 'no' de Mercadona a la promoció

La resposta de la cadena de supermercats espanyola no s'ha fet esperar. «A Mercadona no organitzem cap tipus de promoció, ni sorteig, ni regalem vals de compra», relataven en una nota mentre afegien: «#Nopiquis, no comparteixis i evita el robatori de dades personals».

 

Mercadona adverteix de l'estafa als seus clients

Així mateix, han estat molts els clients de la companyia que han atès l'alerta de Mercadona. Alguns d'ells, en aquest sentit, explicaven: «Em van enviar ahir un correu on asseguraven que havia estat la guanyadora». Tot i això, la mateixa clienta explicava que «el vaig eliminar» en veure la negativa de Mercadona a l'oferta.

 

L'avís de Mercadona ha vingut provocat per la gran alerta generada pels seus clients, entre els quals s'hi troben molts dels qui van avisar la companyia sobre la irregularitat de l'oferta esmentada.

 

 

És per això que, instants després, Mercadona no va dubtar en assegurar que es tractava d'una estafa, ja que el contingut dels cupons era «fals». Així mateix, no és la primera vegada que la marca es troba en aquesta disjuntiva, ja que temps enrere ja van haver de negar «un cupó de 50 en commemoració del seu aniversari». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris