rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mercadona ofereix diverses opcions de regal, ideals pel dia de Sant Valentí

Es poden trobar productes perfectes per regalar a preus molt baixos, com perfums o dolços especials per la data
Les mini fragàncies ‘Red Love’ Flor de Mayo per 1,50 euros | Xarxes socials

 

El dia de Sant Valentí ja s'apropa i amb ell arriben també les parelles que ja comencen a pensar quins regals fer. Aquesta és una data molt especial i romàntica i és per això que s'ha de cuidar cadascun dels detalls. Moltes persones rebran petits detalls, grans regals i viuran moments únics amb aquella persona especial.

  

 

 

Les botigues aprofiten els dies previs a aquesta data per posar a la venda productes que les parelles es puguin regalar i tot i que algun preferiran comprar grans regals d'altres potser pensen més en un petit detall. Mercadona és una de les cadenes de supermercat que ofereix productes exclusius d'aquest tipus. Es poden comprar a preus molt econòmics petits detalls com, per exemple, productes cosmètics i d'alimentació.

Perfums i cosmètics

La secció de cosmètics és una de les millors per anar a buscar aquests petits però encantadors regals. Per exemple, hi podem trobar un pack de fragàncies que porta perfum i crema corporal, un set de maquillatge o unes famoses mini fragàncies en forma de cor que segur que tenen un gran èxit. S'anomenen 'Red Love' Flor de Mayo i es poden comprar per 1,50 euros.
 

També podem comprar un pack de tres escumes de dutxa de la marca O'lysse, cadascuna amb un aroma diferent. El trio d'escumes de bany es pot comprar per 3,75 euros.

 

El 'pack' de tres escumes de dutxa de la marca O’lysse, per 3,75 euros | Xarxes socials

Els regals més dolços

Hi ha persones a les quals es pot enamorar regalant menjar, i si és dolç encara millor. Per aquests casos Mercadona té els regals ideals. Per exemple, pastissos congelats en forma de cor recoberts de xocolata. Vénen perfectament presentats per regalar. Tenen un preu de 5 euros.

 

Caixa de sis bombons cruixents | Xarxes socials

 

Evidentment, una cosa que no podia faltar són els bombons. Mercadona ofereix també aquest clàssic producte, a més, en forma de cor. Actualment una de les novetats principals és una caixa de sis bombons de xocolata cruixent el preu de la qual és d'1,10 euros.

 

Alguns dels pastissos en forma de cor que es poden comprar al supermercat | Redes sociales

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris