rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mercadona ofereix nous llocs de treball a Barcelona

Amb salaris de 1.298 euros i 1.850 bruts al mes
Llocs disponibles per treballar a Mercadona | Mercadona
 

La companyia valenciana fa quasi una dècada que va prendre la decisió d'innovar en la seva xarxa logística, i va posar en marxa diversos magatzems totalment automatitzats. Una iniciativa pionera en el sector, i que permet eliminar qualsevol manipulació i sobreesforç per part dels treballadors, contribuint a reduir el risc d'accidents laborals i a augmentar la productivitat. El creixement de l'empresa ha impulsat a la mateixa a la creació de nous llocs de feina, i ahir llençava una nova oferta al bloc logístic de Mercadona en Abrera.

 

Tal com es comunica a la pàgina de l'empresa, es busquen treballadors per cobrir les necessitats de personal de: Mossos de magatzem, Frigoristes i electromecànics.

  

  

 

 

Llocs oferits

Mercadona busca treballadors a jornada completa amb estudis mínims d'ESO, amb disponibilitat de dilluns a dissabte treballant un total de 40 hores per l'oferta de mossos de magatzem, i amb salari de 1.298 euros bruts al mes. Per altra banda, també busca personal per a torns de nit, amb estudis de Grau Mitjà o Superior en l'especialitat de Fred Industrial, Electricitat i Electrònica, Automatització i Robòtica Industrial, per cobrir els llocs de frigoristes i electromecànics, en aquests darrers llocs de treball s'ofereix contracte indefinit i un salari de 1.850 euros bruts al mes amb progressió salarial.

 

Aquelles persones interessades en qualsevol dels llocs de treball oferits, poden presentar el Currículum a la pàgina web del Mercadona, a la qual trobarà tota la informació al respecte.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris