Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mercadona posa a la venda una nova varietat de cervesa, la Cervesa Vermella

Pels amants dels sabors nous i intensos, es pot comprar aquesta nova cervesa per 4,40 euros el pack de quatre
Un supermercat de Mercadona | Cedida

 

A tot el món, una de les begudes més consumides és la cervesa i d'ella n'hi ha molts tipus diferents. Des que es va començar a fer, amb l'inici de l'agricultura, se n'han creat una gran quantitat de varietats, fins i tot hi ha concursos per escollir la millor de totes elles.

 

Nova cervesa a Mercadona

Els supermercats Mercadona comercialitzen diferents varietats de cervesa, de totes elles n'hi ha algunes que tenen especial èxit com, per exemple, la cervesa rossa Steinburg. Es tracta d'una marca que s'ha fet molt popular i de la qual se n'han fet diferents varietats. Una d'elles és la cervesa sense gluten dissenyada especialment per celíacs, una cervesa que va ser molt esperada pels clients.

La nova varietat de cervesa de Mercadona, la Cervesa Vermella | MERCADONA

 

Ara, una nova cervesa ha sigut creada per Mercadona amb la intenció ser un nou gran èxit. Es tracta d'una novetat que es ven a tots els establiments de la cadena, la Cervesa Vermella. Una nova varietat per aquelles persones a qui els agraden els sabors nous.

 

Cervesa Vermella amb sabor intens

Aquesta nova varietat creada pels supermercats Mercadona té una característica principal, com el seu propi nom indica, la seva tonalitat de color vermellós. A més, també té una escuma densa blanca i un sabor molt intens que poden atrapar els clients. Des de fa unes setmanes ja pot trobar-se en un còmode pack divisible de 4 ampolles, un pack perfecte per compartir amb amics.

El pack té un preu de 4,40€

Aquest pack de la nova cervesa vermella es pot comprar per un preu de 4,40 euros, és a dir, que cada ampolla té un preu d'1, 10 euros. Aquesta és una beguda que ha de guardar-se en un lloc fresc i sec i, a més, ha d'estar protegida de la llum solar directa i no ser a un lloc on hi hagi olors agressives que puguin alterar les seves característiques.