Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mercadona posa a la venda ous de gallines lliures de gàbia

Es tracta dels primers ous de gallines criades a terra que la cadena de supermercats posa a la venda
Un rètol de la cadena de supermercats Mercadona | Mercadona

 

Mercadona continua apostant per renovar els seus productes. La cadena de supermercats de Juan Roig ha començat aquesta setmana a comercialitzar els productes de Huevos Guillén, empresa productora d'ou fresc i ovoproductes.

  

  

Es tracta dels primers ous lliures de gàbia i provinents de gallines criades a terra que la cadena posa a la venda, tal com ha informat la companyia a través d'un comunicat. Fins a 59 supermercats de València i Alacant han estat els triats per al llançament i van començar a vendre'ls el 3 d'abril.

  

  

De cara a final d'any, Mercadona i els seus proveïdors tenen previst anar augmentant de manera progressiva la producció i venda d'aquest tipus d'ous amb l'objectiu que s'embenen en més de 180 supermercats d'aquí al tancament de 2018.

 

Huevos Guillén comptarà amb noves instal·lacions

Per engegar aquest projecte, l'empresa Huevos Guillén invertirà fins a 60 milions d'euros per crear noves instal·lacions i naus que puguin garantir la criança de gallines tant en terra com camperes.

Actualment, els ous comercialitzats en els supermercats escollits de València i Alacant estan marcats amb els codis 1 i 2, números que fan referència al fet que les gallines són camperes i criades a terra, corresponentment.

Mercadona només vendrà ous de gallines no criades en gàbia

D'aquesta manera, Mercadona pretén aconseguir el seu objectiu de vendre únicament ous que provinguin de gallines no criades en gàbies. Una mesura que, tal com ha assenyalat Margarita Muñoz, directora de Responsabilitat Social de Mercadona, l'empresa pretén aconseguir el 2023, dos anys abans del previst.

«És part del ferm compromís social de Mercadona, manifestat entre altres accions a través de la seva política de benestar animal, que ha estat ratificada per tots els seus proveïdors i està disponible a la web corporativa de la companyia», ha subratllat Muñoz en un comunicat.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris