Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mercadona presenta les seves noves cerveses Extra Reserva i Doble Malta

La cadena de Juan Roig, disposada a competir en el sector
Noves cerveses de Mercadona | Mercadona

 

La cadena de supermercats Mercadona s'avança a les festes amb la presentació de dos nous productes: les cerveses Extra Reserva i Doble Malta, dues propostes amb les quals pretén plantar cara als seus competidors i la seva gamma de cerveses de marca blanca i fins i tot amb marques tan conegudes com Voll Damm o Alhambra. 

 

Amb aquesta proposta, que han avançat a través de la seva pàgina web, l'empresa de Juan Roig amplia la seva gamma d'aquestes begudes, formada per la Steingburg Clàssica, Steinburg Llei de Puresa i Stark, a les quals l'estiu passat se'ls va donar un gir presentant-les en un nou format d'ampolla de plàstic.

Tocs intensos

D'aquesta manera, segons ha informat la cadena, la Cervesa Reserva Mercadona, amb 7.2 graus d'alcohol, es presenta com una opció per a «els moments en els quals es prefereix degustar una cervesa una mica més especial», la qual cosa la fa ideal en aquestes dates en les quals les festes de Nadal estan molt a la vora. Es tracta, d'altra banda, d'una cervesa torrada amb escuma molt densa, molt cos i sabor intens, perfecte per acompanyar amb carns suaus i peixos. 

 

A diferència d'aquesta, la Cervesa Doble Malta, amb 7.4 graus, es caracteritza per un color també torrat i un sabor amarg així com una escuma més fina i suau, que es recomana prendre amb carns vermelles o de caça. En tots dos casos, Mercadona recomana que no se serveixin massa fredes per així poder apreciar bé els seus matisos i el seu sabor.

Més econòmiques

Segons apunta el diari 'Ideal', les dues marques es fabriquen al Marroc a través de la divisió de Castel Group SBM Casablanca per Mercadona, mentre que el lloc de la seva creació i distribució en el nord d'Àfrica. Així, la cadena de supermercats pot reduir el seu cost a la meitat i vendre el pack de sis ampolles de 33 centilitres de la Doble Malta per 3.96 euros, competint així amb la Voll Damm, que es ven a un preu de 4.02 euros en ampolles de 25 centilitres.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris