rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mercadona contracta 1.750 treballadors per la campanya d’estiu a Catalunya

La cadena de supermercats valenciana amplia la plantilla de maig a setembre per «respondre a l'arribada de turistes i mantenir l'excel·lència en el servei»
Imatge d'arxiu d'un rètol de la cadena de supermercats Mercadona | Mercadona

 

La cadena de supermercats Mercadona ha decidit ampliar la seva plantilla de treballadors des dels mesos de maig a setembre de cara a la campanya d’estiu. En aquest sentit, la companyia valenciana de Juan Roig ha anunciat la contractació de 1.750 persones per als establiments situats a Catalunya

 

D’aquesta manera, tots els supermercats Mercadona al territori català comptaran amb un increment dels seus treballadors, principalment per «respondre a l’arribada de turistes i mantenir l’excel·lència en el servei». Però les contractacions també s’han estès a la resta de l’Estat espanyol, sumant fins a 9.000 les persones contractades. 

1.750 treballadors als supermercats Mercadona a Catalunya

Cal destacar que en aquesta campanya d’estiu del 2018, s’han augmentat el nombre de treballadors contractants en 2.000 més respecte a la mateixa data de l’any anterior. A més, del total de nous treballadors, un 19,5% són a Catalunya, sumant-se així als 12.895 treballadors que la plantilla de Mercadona té actualment al territori.

Imatge d'arxiu de l'interior d'un supermercat Mercadona | Mercadona

 

Aquests nous treballadors que s’incorporen per la campanya d’estiu de Mercadona realitzaran tasques tant de logística com a les botigues físiques i rebran un salari de 1.132 euros al mes nets. Els seleccionats rebran una formació adaptada al seu lloc de treball. En aquest sentit, la companya va destinar 65 milions d’euros en formació dels seus treballadors l’any 2017.

S’amplia la plantilla per la campanya d’estiu 2018

Però també es van destinar 313 milions d’euros en concepte de beneficis als treballadors pels objectius aconseguits. D’aquesta xifra, a Catalunya es van repartir 48 milions d’euros. Però la plantilla de Mercadona també destaca per la igualtat salarial: «Mateixa responsabilitat, mateix sou», apunten des de la cadena de supermercats. 

 

Mercadona és actualment una de les companyies d’alimentació de més èxit. L’any 2017, l’empresa valenciana va tancar el seu exercici amb una facturació total de 22.915 milions d’euros, el que suposa un 6% més que l’any 2016. A més, també es van crear 5.000 nous llocs de treball gràcies a les ampliacions d’establiments i serveis, així com l'obertura de nous supermercats tant a Catalunya com a la resta de l’Estat espanyol.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris