Mercadona ven un dels millors xampús del mercat per tan sols 2 euros

El producte es diu xampú per a cabells blancs i platins de Deliplus
Imatge del producte de Mercadona.| Cedida

 

L'empresa valenciana Mercadona no deixa de treure productes ideals a molt bon preu que acaben sent reconeguts pels millors experts. La relació qualitat-preu acotuma a ser el detonant per a aquestes recomanacions, que corren com l'escuma a les xarxes socials i que fan, en algunes ocasions, que les prestatgeries de la secció de bellesa del supermercat es quedin sense cap existència del producte en qüestió.

  

  

El nou producte que recomanen tant els experts com els bloguers a les xarxes socials és el xampú per a cabells blancs i platins de la marca Deliplus, és a dir, la que fabrica per Mercadona.

 

Un èxit a Internet

És un dels més aclamats a Internet sens dubte, i és que aquest producte té un preu aproximat de dos euros. Cal destacar que aquest xampú no està indicat només per a persones amb el pèl blanc, sinó que ajuda al fet que les metxes rosses no perdin el seu color original, sobretot durant l'època estiuenca. El producte en qüestió ve en un senzill pot de plàstic de color daurat de 200 ml.

És important apuntar que el tap de l'envàs resulta molt còmode, ja que no has d'estar caragolant i descaragolant, un gest que facilita la seva utilització si tens les mans mullades. Dins de l'envàs, el líquid és de color morat, molt fosc. Com ja sabreu, tant els cabells blancs com els que són rossos clars tendeixen a agafar un color groguenc amb el pas del temps.

El millor color per matisar el groc és el seu color oposat en l'escala cromàtica: concretament, el morat. Per això mateix, és molt recomanable, sobretot si teniu el pèl de color clar, que de tant en tant utilitzis un xampú o una mascareta de color morat o blau fort.

La moda per les metxes californianes, el 'balayage' i 'ombré' ha portat al fet que proliferin al mercat els xampús per a cabells blancs i platins. El motiu és que en posar-se de moda les metxes, la majoria de gent ara necessita aquests xampús per cuidar-se el cabell.

 

Imatge del color del producte. | Cedida

 

Els beneficis del producte

Aquest xampú ajuda a protegir els cabells als quals els manca melanina gràcies al complex White Protect. El producte aconsegueix protegir el cabell dels rajos UV, enfront d'agents tèrmics com per exemple l'assecador, enfront del desgast de color produït per les rentades, i a més repara la fibra capil·lar.

El xampú promet els següents resultats: Restauració de la blancor en els cabells blancs, retornant-los el seu color natural, metxes de color platí correctament matisades, cabell molt brillant i suavitat espectacular.


Aplicació

Tal com recomana el mateix producte a les seves instruccions, s'ha d'aplicar sobre el cuir cabellut i el cabell mullat, i massejar amb suavitat fins a aconseguir produir escuma. En aquest instant, es deixa reposar durant uns minuts perquè faci efecte i després s'aclareix amb aigua.

Al moment de la seva utilització, es pot observar com allà on cau deixa un rastre de color morat, però no cal preocupar-se, ja que es treu amb aigua i sense cap tipus de dificultat.