rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

El PP porta a la Fiscalia els vídeos dels presos gravats al Congrés

Mercadona ven un pastís d'ametlles amb caramel i cacauets que arrasa als seus supermercats

Es tracta d'un producte congelat d'origen suec que és sense gluten i apte per a la dieta vegetariana
El pastís sense gluten d'ametlla amb caramel i cacauets | mercadona

 

Mercadona està causant furor amb un dels aliments més desitjats pels consumidors, un pastís d'ametlles, caramel i xocolata. És possible que molts consumidors els hi vingui a la ment un pastís que es ven en els establiments d'Ikea, un pastís d'ametlles amb caramel i cacauets, crema de torró i xocolata. És pràcticament el mateix que Mercadona ha posat a la venda en els seus supermercats. Es tracta d'un producte d'origen suec que presenta un envàs amb 8 o 10 racions. A més, la cadena ha realitzat aquest pastís sense gluten perquè tots els seus clients puguis gaudir-ho ja sigui per postres, berenar, en celebracions, o a qualsevol moment. A més, també és apte per a aquells que segueixin una dieta vegetariana. A més, perquè aquest pastís conservi tot el sabor, Mercadona el ven congelat i recomana descongelar-lo a temperatura ambient durant uns 40 minuts.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris